domingo.blogg.se

Vi är en familj som består av mig Sandra, min make Andreas och våra 2 söner Zacharias 11 år & Benjamin 9 år.

Förberedelser innan resan

Kategori: Allmänt

Nu är jag nog klar med vart vi skall åka i Indien under den tiden vi är borta.
 
Vi landar i Mumbai, sedan tar vi i princip första bästa fly ner till Dabolim, för att ta oss till Anjuna med taxi.
Sedan stannar vi i Anjuna under c:a  vecka.
Därefter tar vi oss upp till Aurangabad några dagar. Därefter blir det tåg i 24 h upp till Varanasi. Där stannar vi 1 vecka för att njuta av atmosfären. Därefter blir det Agra & Taj Mahal!
Efter Agra blir det Djungelsafari i Ranthambore! Därefter blir det Jaipur under ett par dagar. Därefter åker vi upp till Bikaner & Karna Mati (Rått templet) Därefter Jodhpur, den blå staden i några dagar innan vi tar oss till Jaisalmer & kamelsafari! Efter Jaisalmer åker vi tåg till Dehli och lever storstadsliv i några dagar.
Efter Dehli kör vi Amritsar & det gyllene templet. Efter detta är det dags för tåget upp till Shimla, en bergs station som ligger lång upp på Himalayas sida & som ska vara väldigt vackert. Därefter fortsätter vi på samma sida av Indien och tar oss tilll Rishikesh. Det var där Beatles träffade sin guru & där det vimlar av ashrams.. Där stannar vi några dagar & firar Andreas födelsedag. Efter Rishikesh tar vi en dag i Haridwar, för att sedan ta oss till Dehli igen i någon dag. Därefter bär det av mot Udaipur, där Octopussy spelades in, innan det bär av mot Mumbai den sista veckan innan vi far hem till Sverige igen.
 
Det jag sysslar med nu är att komma på hur vi skall ta oss mellan de olika ställena. Som det ser ut nu, så blir det bara tåg. Och det blir nog jätte bra. Problemet är att hitta de tågen som har bäst tider. 
 
Mer information om förberedelserna kommer.
 
 

testar funktioner i bloggen

Kategori: Allmänt

För att se hur jag skall hantera denna blogg under vår resa i Indien så testar jag lite olika saker nu.
t.ex att få in en bild direkt från kameran i bloggen.


 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.