domingo.blogg.se

Vi är en familj som består av mig Sandra, min make Andreas och våra 2 söner Zacharias 11 år & Benjamin 9 år.

Rapport från andra sidan

Kategori: Allmänt

Go' kväll!\n
\n
\n
\n
Vi vaknade av att George Peter gick omkring i "vårt vardagsrum". Han stängde som vanligt av kylen eftersom det inte fanns något viktigt däri. Andreas satte som vanligt på den när han gått eftersom hans insulin inte gillar 32°C.
\n
\n
\n
\n
Frukost på Tibet Kitchen eftersom de hade tibetanskt bröd där. Inte så bra eftersom de inte hade tibetanskt bröd idag.
\n
\n
\n
\n
Medan vi inväntade frukost slogs Andreas och barnen mot en legendarisk Pokémon på kyrkan. Efter frukost gick vi dit mer med Jesus som förtecken än Pikachu.
\n
\n
\n
\n
Sandra mådde inte så bra så vi gick hem en stund så hon fick sova. Vi köpte ett USB-minne på vägen, så att vi skall kunna skriva ut tågbiljetter.
\n
\n
\n
\n
När Sandra vaknat och mådde bättre fixade vi biljetter från Kanyukumari. Skönt, nu är det bara en resa kvar att boka (och tre hotell), men det löser sig.
\n
\n
\n
\n
Vi promenerade bort till färjeläget och tog oss över till fastlandet. Väl över började vi med att äta lunch på Zaika, rätt bra. Sedan gick vi runt på marknadsgatorna i två timmar. Byxor till Andreas, lite krimskrams att hänga på sig och lite sjalar inhandlade.\n Plus en Rubicks kub till Zacharias.
\n
\n
\n
\n
Eftersom det bara var 27°C och vi gick i skuggan började Benjamin frysa, men det gick över. Vi gick in på en enkel bar med dämpad belysning. Äppeljuice till Zacharias, Orange juice till Sandra, Annanasjuice till Benjamin och öljuice till pappan.\n De hade ett fat med skalade ägg på en disk, vilket vi funderade en del på.
\n
\n
\n
\n
För att komma med färjan hem är man tvungen att stå trettio minuter i en svettig kö för att köpa biljetter som kostar  16rs= drygt 2:- i Svenska pengar. För hela familjen!
\n
\n
\n
\n
Vi hade tänkt hinna synagogan idag men eftersom det blivit mörkt gick vi direkt på middagen. Vi åt på Rose Garden. En lite märklig kypare viskade till Andreas att han kunde få öl på övervåningen. Och fläkt.
\n
\n
\n
\n
Fläkten fanns, men var riktad mot ett annat bord...
\n
Öl servererades bokstavligen under bordet. Kyparen lade sig på knä vid vårat bord, öppnade ölen och hällde upp i en temugg. När han hämtade tomflaskorna såg han ut som någon ur en sämre tv-deckare när han smög omkring, tryckandes flaskorna mot\n bröstet.\n
\n
\n
\n
\n
Nu har vi startat både fläktar och kylskåp och skall snart sova.
\n
\n
\n
\n
\n \n
\n
\n
\n
\n
En sån här advents-stjärna hemma i Skepplanda, vad tror vi om det?
\n
Skulle ta upp hela garageinfarten, men ändå!
\n
\n
\n
\n
\n \n
\n
\n
\n
\n
Go, Goat, Go!
\n
\n
\n
\n
\n \n
\n
\n
\n
\n
En liten bit av Kochi.
\n
\n
\n
\n
\n \n
\n
\n
\n
\n
Familj minus fotomannen på fastlandsdelen av Kochi, Ernakulam.
\n
\n
\n
\n
\n \n
\n
\n
\n
\n
Här kan man både köpa grönsaker man inte visste fanns, och bli överkörd av en lastbil. Samtidigt!
\n
\n
\n
\n
\n \n
Den som säger att lastbilar ser tråkiga ut har glömt att piffa upp dem med färg och krimskrams.
\n
\n
\n
\n
\n
\n \n
The eagle has landed! Rose garden Café. I efterhand känns det inte bra att uppmuntra vingklippning och fångenskap av örnar, men det gick så fort när kyparen satte fågeln på Benjamina arm. Den höll så hårt att det gjorde lite ont, sa Benjamin.
\n
\n
\n
\n
\n
\n \n
\n
\n
\n
\n
Någon typ av Tacos på Rose Garden. Kokt kyckling, yoghurt, potatis och grönsaker på ett chapatibröd. Men den var god och hade "the tacco feeling.
\n(null)\n
\n Målning i sankta Cruz katedralen
\n
\n (null)\n
\n Altartavlan i sankta Cruz katedralen
\n
\n
Guten Nacht!
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
 
 

</div

Kommentarer


Kommentera inlägget här: