domingo.blogg.se

Vi är en familj som består av mig Sandra, min make Andreas och våra 2 söner Zacharias 11 år & Benjamin 9 år.

Svarta pärlans förflyttelse

Kategori: Allmänt

God dag!

Först en bild av barnkammaren på våran balkong:

Mamma duva vakar vanligtvis över sina små, men när vi går ut på balkongen hoppar hon till hålet i stängslet och försvarar sitt hem. Fastän från fel håll!?

Tjugo i tio väckte vi personalen på "Chai Patty" genom att dra i dörren. Vi måste ju ha frukost. På hemvägen gick vi in i en "supermarket" och handlade lite frukost för imorgon.

Mormor brukar berätta om att hon lekte med kottar när hon var liten. De här barnen har spenderat åtskilliga timmar med att leka med pappans sprutlock. Just nu representerar grejorna Star Wars-figurer.

Väl hemma kom Sandras kompis Erchad och hälsade på. Han blev pappa i förrgår, så han stannade bara en kort stund på väg till BB.

Den här godislådan fick vi av Erchad, så hädanefter nöjer vi oss inte med en sketen Alladin-ask när ni kommer på besök😉.

Andreas låg och huttrade uppkrupen mot Sandras varma lekamen inatt. Sandra pysslade om honom med extra-schalar och Alvedon. Vi hoppas att detta är finalen på hans sjukdom.

Här i Bangalore finns gissningsvis minst 2000 affärer som säljer tyg, men Sandra ville envist till den hon varit i tidigare, så vi gick till Metron, tog en vagn till "Majestic", bytte till en annan och kom till "KR-market". Där pressade vi oss uppför en rätt bred, men otroligt knöig gata. Bilar, Rickshor, motorcyklar, försäljare och framförallt en jävla massa folk gjorde alla sitt bästa för att förflytta sig i den riktning de önskade.
Här blev det en lucka så att Andreas kunde ta fram kameran.

Till slut nådde vi "Shrii Lakshmir fashions". 
Under tiden Sandra fick expediten att hoppa upp och ner i hyllorna och slänger ner "Salwar Kamez"-material till henne gick Andreas till en bankomat för att kunna lösa ut henne när hon var klar. Barnen satt och softade med sina telefoner och hade det bra.

Mitt bland kommersen låg denna lilla kyrka. Vi fattar inte riktigt. Rice Memorial? Riskyrkan?
Det finns säkert en rimlig förklaring, men den tänker vi inte ta reda på, för då är det ju inte roligt längre.

Vi hittade ett helt ok ställe att äta på. Pav Bhajin var god, fried rice var inte så dumt och garlic noodles lyckades Benjamin peta i sig en del av iaf. Ikväll blir det buff'e så det är väl bäst att inte bli för mätt på en sen lunch.
Vi tog en Uber hem för att ta det lungt och förbereda oss för att gå till "Black Pearl" med Abicheck och hans fru (vars bröllop Sandra var med på i våras). Det är en temarestaurang efter "Pirates of the Carribbean".

Vi tog en Uber till Black Pearl och gick in. Vakten vid ingången sa våning 3 till oss och alla andra, men det stod våning 4 på skyltarna, så vi och Indierna i hissen tryckte, tryckte och tryckte på 4:an utan att något hände och till slut tog någon initiativet att trycka på trean och vips så åkte vi upp.
Väl uppe fick vi reda på att våning 4, med sjörövarskepp och grejer var stängd så vi fick sitta i grottorna på trean istället. En liten besvikelse, men rätt mysigt.
Vår bordsbokning fanns dock inte, så Sandra sms:ade sina kompisar vi skulle äta med och som sa att de hade bokat. Snart kom de och bokningen var hittad.


En trevlig kväll med en massa god mat. Framförallt var förrätterna fina. De serverades med påfyllning vid bordet. Huvudrätterna gick man och hämtade själv, också de goda. Och finfina efterrätter!


Sandra gjorde ett aggressivt utbrott mot notan, men Abicheck var starkare. Vi hade pratat tidigare om att vi måste betala den här gången, men vi misslyckades.

Abicheck, Zacharias, Andreas, Sandra, Benjamin och Depeeka.

Vi hade bra diskussioner och det var trevligt.

Barnen väljer bort sin far för att istället växa ihop.

Nu är vi hemma och planerar morgondagen och går ner i varv.

Go'kväll!

















Kommentarer


Kommentera inlägget här: