domingo.blogg.se

Vi är en familj som består av mig Sandra, min make Andreas och våra 2 söner Zacharias 11 år & Benjamin 9 år.

Pushkar till Ajmer

Kategori: Allmänt

Vi sov länge och insåg att vi inte skulle kunna hålla utcheckningstiden som var 10:00. Jag gick upp och frågade om det var ok att vi checkade ut senare och det var det. Efter frukosten så packade vi färdigt och Pappu (hotellägaren i Pushkar) körde Andreas väska och Zacharias till busstationen På sin Mc. Jag, Andras och Benjamin började gå. På halva vägen kom Pappu och körde Benjamin sista biten. När vi kom till Heritage Havelli, som vi bott på innan och som vi bokat rum på för 1075 rs, så visade det sig att det rummet var borta. De hade ett rum för 2275 istället..... Andreas blev jätte arg och höjde rösten åt dem innan han tog sig ut på gatan för att andas. Vi gick ut i porten och då kom ägaren och sa att vi fick rummet för 1075 Rs.. Så vi tog rummet. 
Sedan tog vi våra grejer som vi skulle skicka hem och gick bort till skräddaren. Han hittade en låda och sydde in den. Sedan gick vi till posten. Där fick vi reda på att packetet var fel gjort... paketet skulle vara kompakt... Suck, vi gick tilbaka till hotellet med paketet och sedan började vi gå för att hitta mat. Vi hitta en skyllt där det stod restaurang på taket, när vi försökte gå dit sa en gubbe att vi inte fick det. Så vi fortsatte gå och hittade en bra Indisk restaurang med god mat. Brevid där vi satt hade de tåg-tema: Den delen av restaurangen såg ut som en tågkupe' med skjutdörrar och Tv-skärmar som skulle ge illusionen av att tåget rörde sig genom städer.
Efter maten fixade vi iordning paketet med gaffa tejp. Nu godkände posten paketet så nu är 3 paket på väg hem till mamma. 
Imorgon ska vi hitta till Jaintemplet vi missade idag pga inkompetenta skräddare, sedan bär det av till Dehli.

Kommentarer

  • Åsa säger:

    Låter som en lyckad dag ;-) Tur att det finns gaffa tejp!

    Svar: Snarare tur att det fanns någon fanatiker med som inte går hemifrån utan minst en rulle...
    Sandra Domingo

    2013-02-15 | 14:21:42
  • tomas säger:

    tranquilo andreas ni befiner er i ett land som påminner mycket om det landet som jag lämnade för många år sedan

    Svar: Andreas forsoker, (och han blir arg i Sverige med ibland : ))
    Sandra Domingo

    2013-02-15 | 16:44:32
  • Anki Johannesson säger:

    Hejsan
    Oj va kul det var att läsa om er resa allt ni får uppleva och vara med om. Ha nu en trevlig helg

    2013-02-15 | 21:15:02

Kommentera inlägget här: