domingo.blogg.se

Vi är en familj som består av mig Sandra, min make Andreas och våra 2 söner Zacharias 11 år & Benjamin 9 år.

Tiger och björnar!

Kategori: Allmänt

Idaggick vi upp 5 för att åka bort till zon 9 för en tidig morgonsafari. Jag kan berätta att 1 timme i öppen jeep är kallt kl 5:30 på morgonen, men vi hade filtar vi var invirade i. När vi kom till parken så såg vi massa spår av tiger och björnar. Efter en liten stund såg vi 2 björnar! En mamma och hennes unge. Dom är stora och luffsar verkligen! Och det är ännu ovanligare att se björnar än tigrar i parken!
Sedan kände vi lukten av tigerkadaver och tiger spår och tigerkiss, men ingen tiger.
Vi åkte bort till en sjö och tittade på fåglar. När vi satt där i godan ro så kom ett samtal pch guiden sa till oss att hålla i oss. Sedan bar det av i rallyfart! det var som att åka karusell! Jeppen åker fort och hoppar över hålor i sandvägen. Så stannade vi och anade tigern inne i skogen. Sedan kom den ut i en göänta och vi fick se lite till. Så körde jeepen igen och stannade en bit längre fram. Då går tigern ut på vägen precis framför oss!!
Det var så häftigt! vi fick nog titta på tigern i sammanölagt 20-30 min. Sedan åkte vi till hotellet och en sen frukost.
 

Kommentarer

  • Lisbethg o Tomás säger:

    Det var väl värt att frysa för ett sådant äventyr GRATTIS Vi fryser här utan äventyr Fortsätt njut

    2013-02-09 | 14:37:15
  • Tessa säger:

    Va roligt att ni fick se dem!! Då va det en bra tur! Va bi rädda Benjamin och Zacharias när jeepen körde så tokigt?? Kram till er alla. Ps Sean Banan gick till final i melodifestivalen med sin låt "copacabanana"

    2013-02-10 | 08:18:42

Kommentera inlägget här: