domingo.blogg.se

Vi är en familj som består av mig Sandra, min make Andreas och våra 2 söner Zacharias 11 år & Benjamin 9 år.

Antligen framme!!!

Kategori: Allmänt

Ja, Nu har vi kommit fram till Anjuna Gos, eller egentligen kom vi fram igar, men da lyckades vi inte hitta nagot internet.
I vilket fall. vi kom in c:a 30 min sent till Istanbul, da det snoade i Istanbul. men det var ingen fara att hinna med nasta flyg. Nar vi kommit p[ det flyget, a blev det forsenat i 2 timmar, sa mat fick vi forst mitt i natten & sedan forsoka sova i typ 3 h. Barnen somnade & jag sov nagra timmar, men Andreas somnade inte alls. Vi kom i allfall fram till Mumbai vid 07-tiden Indisk tid. 
Nar man skall in i Indien maste man fylla i en rosa imigrationslapp. Det star pa baksidan att barn under 16 inte maste fylla i den, sa vi fyllde inte i nagon for barnen. I vilket fall, framme  vid registreringsdisken, sa sa de att vi maste fylla i en for barnben med. Sa det var bara att ga ifran kon och fyll i en lapp, sedan in i kon igen. Men sedan kom  vi igenom. 
Darefter ar det tullen som gick bra den med.
Efter det sa skall man med en buss for att komma till inrikes terminalen & det gick att hitta den, men det var en enorm ko for att komma pa den.
Men vi lyckades tillslut. Da ville de ha dricks for att lagga in mitt bagage, men det fick de inte.
Val framme p[ inrikesterminalen ville vi checka in bagaget, men det fick vi itne, da det var for tidigt, sa vi hitta nagon svin dyr mat & vantade. Sedan gick incheckning & annat valdigt smidigt.
Val i Dabolim Goa, sa at vi en mat igen & hittade en forbetald taxi som skulle ta oss till Anjuna.
Taxin sa att han visste vart viu skulle, men val framme i Anjuna visste han nog inte det i allafall.....
Men vi hittade de vi skulle mota & vi hittade ett hotell dar vi har en egen hydda. Sedan gick vi ner till stranden for att ata mat. Darefter var det sova.
 
Idag har vi atit frukost & nu skall vi upptacka Anjuna & bada lite.
 
 

Kommentarer

  • Tessa säger:

    Va skönt att höra att ni äntligen kommit fram. Lite krångligt vid incheck låter det som men det va skönt att ni äntligen kan koppla av lite. Njut av sol och bad! Här duggregnar det!

    2013-01-09 | 08:07:40
  • Frida säger:

    Skönt att höra att ni är framme! Önskar er bra dag!

    2013-01-09 | 09:06:16
  • Ann-Kerstin säger:

    Skönt att "allt gått bra" för det får man väl säga ändå. Men hur har det gått för dej Andreas när det blir så oregelbundet med maten. Du får väl ha med dej matsäck vart ni än ska nu kanske. Ha de så gott o njut av livet.

    2013-01-09 | 11:37:21
  • Lisbeth o Tomás säger:

    Glädjande att ni är framme. Hur reagerar pojkarna är dom smått chockade eller? Hoppas att ni får mycket sol, bad o glädje

    2013-01-09 | 16:27:25
    Bloggadress: http://domingo.blogg.se
  • Gustav Hallén säger:

    Va gött det låter! Bada och sola och upptäck lite för mig också=)

    2013-01-09 | 20:57:29
  • Emma säger:

    Puh! Låter jobbigt tycker jag. Lång resväg utan mat å sömn. Bra att du står på dig med att inte vara en"lättlurad dum turist"!

    2013-01-10 | 17:46:51

Kommentera inlägget här: