domingo.blogg.se

Vi är en familj som består av mig Sandra, min make Andreas och våra 2 söner Zacharias 11 år & Benjamin 9 år.

Jaipur....

Kategori: Allmänt

Igar bar farden mot Jaipur, den rosa staden & Rajasthans storsta stad med 3-4 miljoner invanare. Forutom att det ar Rajasthans storsta stad ar det dessutom ett populart turistresemal bland bade oss utlanningar som kommer hit & Indierna sjalva. Det gor att de ar valdigt manga som vill ta en till nagot speciellt hotell & det ar allmant stokigt har.
I alla fall, vi akte tag i 6 h fran Jodhpur, bara det ar lite jobbigt.... Men det blev lite battre av att vi delade kupe med nagra aldra indier som gav barnen & oss sotsaker.  Nar vi kom fram hade vi stallt in siktet pa ett hotell, som vi trodde lag nara tagstationen. Nar vi vandrat en stund insag vi att vi inte visste vart vi var... Sa vi fragade en kille som var trainee pa ett stort foretag som byggde flashiga bostader, han foljde oss till ett hotell, som han nog trodde var dit vi ville, men det ar det inte, da det var ett lyxhotell. Suck, min gamla kansla av att inte tycka om Jaipur borjade komma smygande.... Utanfor lyxhotellet kom en ricksha & vi hoppade upp i den. De korde runt oss till olika hotell, dels de vi ville till & nagra de valde ut at oss. De hotell vi tankte var fulla, sa vi tog tillslut ett som de valde at oss. Vi tog rummet i mitten klassen som de visade oss. Inte speciellt trevligt, men ett rum i allfall...
Middagen intogs pa takrestaurangen. Nar vi atit fardigt kom naturligtvis nagra som skulle spela dockteater for oss & som ville salja sina dockor till oss. Vi tackade nej & gick ner till rummet for lite slappande & sovande istallet. Idag ar planen att vi skall ta oss till den gamla delen av staden som ar helt rosa.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: