domingo.blogg.se

Vi är en familj som består av mig Sandra, min make Andreas och våra 2 söner Zacharias 11 år & Benjamin 9 år.

Roligt bad, onda ögon och illamående

Kategori: Allmänt

När vi var i Aswem så hade jag och Andreas ett barn var på ryggen och försökte hitta goa vågor att dyka igenom, Vi hittade inga perfekta, men några som var och. Ungarna älskade det! 
När vi skulle hem åkte vi efter Carro och David. Efter ungefär halva vägen mådde Zacharias illa och ville hem fort och Benjamin somnat. Så vi tog, eller vi bad David och Carro ta den snabbaste vägen hem. När vi kom hem fick Zach avslagen cola och lite vila så hämtade han sig bra. Då var det dags för Benjamin istället. Han fick jätte ont i ögat och kunde knappt hålla dem öppna. Vi sköljde med dricksvatten pch solglasögon på och sedan gick vi ner på stranden för att plocka stenar, äta mat och lyssna på lite trance. När vi käkat färdigt så somnade Benjamin, så Andreas fick bära honom. Vi gick över till Shiva Valley ( där festen var) för att titta på en Shiva målning de hade där. Men det var så fullt med dansande människor och så hög volym så vi gick hem istället.
Idag är Benjamins ögon bättre, men det rinner lite ur höger öga. Vi avvaktar hur det utvecklar sig. Om det inte blir bättre, så är vi i Dehli imorgon med större och bättre möjligheter till vård om det skulle behövas

Kommentarer

  • Ann-Kerstin säger:

    Det är så roligt att höra från er. Hoppas Benjamins ögon blir bra nu och att ditt illamående(som du skrev om för några dar sedan) gett sig Sandra. Här snöar det o är några grader kallt riktigt fint faktiskt. I morron åker vi till Västerås för barndop. Krama pojkarna från farmor

    2013-01-17 | 12:56:44
  • Åsa säger:

    Roligt att sitta här i kalla Sverige och följa med på er resa :-) Hoppas att illamåendet och onda ögat ger sig och att ni får må bra resten av resan.
    Kram från Alingsås

    2013-01-17 | 20:42:26

Kommentera inlägget här: