domingo.blogg.se

Vi är en familj som består av mig Sandra, min make Andreas och våra 2 söner Zacharias 11 år & Benjamin 9 år.

Tagbiljetter & Paharganj

Kategori: Allmänt

Igar sa skulle vi kopa tagbiljetter.
Nar vi kom fram till tagstationen, dar man skall kopa biljetter, sa var det 2 personer som sa att vi inte kunde kopa biljetter dar, utan turistbiljetterna skulle man kopa pa en turistbyra inne pa Connaught place. Sa vi blev skickade dit med en ricksaw for 20 rs. Val dar sa de att det inte fanns biljetter till Bikaner innan 22/1 & vi ville aka 19/1.
Da sa vi hejda & akte tillbaka till Paharganj for 50 rs denna gangen & hittade ett internetcafe for att kolla tagbiljetter sjalva. & jo, det fanns tagbiljetter i Sleeper class 19/1.. Och alla andra biljetter med som vi ville ha & det stod att den intrenationella turistbyran fortfarande lag inne pa tagstationen pa forsta plan. Det absurda i det hela ar att den turistbyran som vi blev skickade till hette ITTC First floor tickets.......
Sa, nu vet vi att vi skall in i tagstationen, vad konstiga maniskor an sager & att det finns biljetter.
Sa vi at lunch pa Kathmandu cafe (jattebra mat och bullar bakade strax innan Indiens sjalvstandighet) och gjorde ett nytt forsok pa tagstationen & vi lyckades!!!! 1-0 Familjen Domingo/Persson mot toutsen!!! Jag tror inte ni kan forsta lyckan i att hitta den riktiga biljettluckan. Men ni skall veta att sist jag & Andreas var har i Dehli for 8 ar sedan holl vi pa i 1 hel dag att hitta detta stalle, sa att vi nu kom fram till den efter bara 1/2 dag ar fantastiskt!
 
Sa nu har vi koppt biljetter. Resplanen ser ut som foljer for den narmsta tiden:
Idag aker vi ett tag som gar 23:35 fran Dehli Rohilla till Bikaner. Vi kommer fram till Bikaner 20/1 kl 07:40
Dar stannar vi ett par dagar Darefter aker vi till Jodhpur den 22/1 med ett tag som gar 11 pa formiddagen & kommer fram 15:45 i Jodhpur. Efter Jodhpur aker vi till Jaipur med ett tag som gar 09:45 den 26/1 & kommer fram 15:30 samma dag.
I Jaipur stannar vi lite langre och aker till Agra 1/2 kl 07:05 & kommer fram 10:35. Detta tag var det enda som vi fick andra till en annan klass, da de inte hade sleeper class. Har aker vi i en klass som heter CC
Efter Agra aker vi till Safarin den 6/2 kl 19:05 pa kvallen & kommer fram 01:00 pa natten till Sawai Madhopur.
 
Efter att vi koppt biljetter gick vi runt i Paharganj & upplevde myllret har. For mig & Andreas ar det jatte skont, men barnen blir ganska trotta, aven om det inte ser ut som att det ser eller tanker pa nagot alls som hander runt om dem.
idag tror jag vi skall forsoka ta oss ut till Connaught Place en stund innan vi skall tillbaka for att packa var tvatt som vi hoppas ar torr & ta oss ut till Rohilla som ligger c:a 5 km harifran. Vi lamnade in tvatten igar, men da det spo regnade nastan hela dagen igar har, sa blev den inte sa torr igar. Idag ar det uppehall & ganska varmt.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: