domingo.blogg.se

Vi är en familj som består av mig Sandra, min make Andreas och våra 2 söner Zacharias 11 år & Benjamin 9 år.

Tappade glasögon, resebokningar och mobilabonemang

Kategori: Allmänt

Ingenting i Indien går fort. Det är bara att inse och vänja sig.
i förrgår skulle vi boka tåget till Auranganbad. Efter låång tid så visar det sig att tågen är fulla. Det fanns en Volvo ac sitt buss som gick dit, men den skulle ta 26 timmar, så vi hoppade det. Istället blir det flyg till Dehli 17/1 därefter vet vi inte riktigt vad som händer. Planering pågår, så så snart vi vet hur vi fortsätter, så meddelar vi er.
efter resebokningen åkte vi med Carro och David till Vagator med vespan. Där skulle vi äta lunch och det tog en halv evighet innan all mat kom, så Benjamin var ganska upprörd innan hans mat kom. Sedan var det bad i de ganska höga vågorna. En av vågorna svepte med sig Andreas glasögon ut i havet. När vi gick upp efter ett roligt bad försvann Benjamin... Så oron var stor då det förutom vågorma fanns ett litet berg som Benjamin va väldigt intresserad av. Så när vi springer och ropar pekar en indisk man ut honom. Han satt i godan ro bland några stenat längre bort på stranden.
Sedan var det dags att köra hem. Då Andreas som sagt inte hade några göasögon så fick jag den stora äran att köra hem. Det va väldigt nervöst i början men sedan var det roligt! Så nu bråkar vi lite om vem som ska köra ; )
När vi kom tillbaka till Anjuna så gick vi ner till stranden och åt varsin go omellette-macka som tanterna gör på stranden. Den va kanon-god! 
 
Igår så skaffade vi oss varsitt Indiskt mobilabonemang, eller egentligen är båda mina. Det tog ungefär 2 timmar att skaffa dem. De skulle ha ett passfoto/ abonemang och en passkopia. Sedan fick jag vänta och vänta och vänta. När jag väntat ett långt tag fick jag skriva på kontraktet på 3 ställen och på passkopian. Sedan fick jag vänta en stund ( en lång stund) till och tillslut fick jag våra simkort!
Så våra mobilnummer är:
Andreas: +917507402688
Sandra: +91 750 740 1250
 
Dessa abonemang hoppas vi skall fungera genom hela resrutten (hur den nu blir). 
 
Nu är vi färdiga med frukosterandet och har tröttnat på att bli utslängda från nätet och logga in gång på gång, så ha d gött allihop.

Kommentarer

  • Tessan säger:

    Men hur gick det för Andreas glasögon?? Hitta han dom eller har han skaffat andra?? Kram

    Svar: Som tur var hade Andreas linser med sig, så han kan se. Tanken är att vi skall till optikern när vi är i Dehli och skaffa nya glasögon till honom
    Sandra Domingo

    2013-01-14 | 10:27:35
  • Lisbeth säger:

    Förstår det är krångligt med uppkopplingar men det är underbart att få läsa bloggarna, ni upplever mycket både bra o dåligt men det mesta verkar bra och så hoppas vi det förblir.

    2013-01-14 | 10:33:18
  • Ann-kerstin säger:

    Oj vad många goa bad ni har men va hemskt det måste ha varit när Benjamin försvann. Förstod han sen att han måste vara nära er hela tiden? Hoppas det. Vi svenskar är nog bortskämda med att det går fort, men ni verkar ha mycket tålamod att ta till. Hoppas det löser sej med dina glasögon Andreas. Fortsätt att ha det bra! God bless!

    2013-01-14 | 15:51:26
  • Emma säger:

    Ta hand om er och var försiktiga med havet! Kommer ni försöka boka alla tågbiljetter ni behöver i Dehli?

    Svar: Ja, om vi lyckas komma på hur vi skall lägga upp rutten innan Safarin : )
    Sandra Domingo

    2013-01-15 | 17:57:02

Kommentera inlägget här: