domingo.blogg.se

Vi är en familj som består av mig Sandra, min make Andreas och våra 2 söner Zacharias 11 år & Benjamin 9 år.

Holi! Sista delen

Kategori: Allmänt

TjenaHallåsåHej!
det blev så att vi åt middag på samma ställe där vi käkat lunch, då de flesta restauranter och cafe'er hade städ-stängt efter Holifirandet. "Stenrestaurangen" (barnens namn på SunsetView, då det finns en hel terass-våning med grus att leka i (det är nog tänkt som dekoration, men personalen hade inget emot att barnen lekte i det, eller red på stenelefanterna vid trappan)) serverar dessutom en mycet god TandoorI Chicken. 
Redan vid lunchen märktes det att ägaren (som ser ut som en Indisk Peter/Marcus Birro) var mer inne på att fira högtid än att ta ansvar för restauranten. Det var faktiskt kocken som bestämde att vi skulle få lunch över huvud taget där, då han egentligen hade rast och de bara serverade drycker under dagen. Rätt kul när de andra sa att vi inte kunde få någon mat och denne kock avbröt dem och sa att han såklart skulle fixa mat -"Det är ju barn, klart de skall få mat, fattar ni väl". För varje rätt vi sen valde sa servitören -"No possible", följt av kockens -"Yes, Possible".
 
Nåväl. 
Under tiden vi åt middagen kom så ägaren åter och skulle naturligtvis ställa fram stearinljus åt oss, varpå han tappade både ljus och tändare och nästan krossade glaskupan. Efter maten skulle han skojbråka med Zacharias och de ramlade i en hög och slog sig lite båda två. Då skämdes han, bad om ursäkt tolv gånger och lugnade ner sig.
 
Han avslutade dock vårat besök med att återigen be om ursäkt och därefter skalla Benjamin när han skulle buga sig. Ingen fara med Benjamin, men "Birro" fick börja om med sin urskuldsramsa.

Kommentarer

  • Carro säger:

    Underbart att läsa om eran resa! Stanna där ni är, de e fortfarande vinter här. Kram på er! Carro

    Svar: Vi har säkra källor på att värmen kommer den åttonde April.
    Sandra Domingo

    2013-03-29 | 07:44:03

Kommentera inlägget här: