domingo.blogg.se

Vi är en familj som består av mig Sandra, min make Andreas och våra 2 söner Zacharias 11 år & Benjamin 9 år.

Nya planer

Kategori: Allmänt

Hallå där!
Vi tyckte att det var länge sedan vi ändrade vår färdrutt, så vi bestämde idag att vi tar och bokar av några tågbiljetter igen, det är ju änna sista chansen.
Vi kom på att Holi, högtiden då man kastar färg på varandra och har fyrverkerier, skulle infalla när vi satt på tåget, och det var ju lite tråkigt. Vi har därför bokat sovbuss till Mumbai den tjugoåttonde, och imorgon skall Sandra åka till Järnvägsstationen och boka av tågbiljetterna ( schh! Säg inget till henne ännu, jag måste köpa choklad och blommor och lägga fram saken rätt först).
 
Det verkar lite kinkigt att hitta ett hotell i Mumbai som vi både har råd med och vågar bo på. Dessutom har vi blivit så bortskämda att vi väljer bort ställena med mycket rapporter om vägglöss (bedbugs) och de största kackerlackorna. Hotellen i Mumbai (Bombay) är nästan tio ggr så dyra som i resten av Indien, och dessutom är ju stan så fantastiskt stor, så det är svårt att veta var man skall bo.
 
Nu har vi i alla fall bokat ett rum i samma hus som "Leopold's" (Alla som läst "Shantaram" vet), så får vi se om vi stannar där eller inte.
 
Idag tog vi ett mellanmål på ett ställe med så chokladfyllda chokladkakor att det till och med knäckte Zacharias, som lämnade lite precis innan han nådde "Choklad-koma". Sen var det "City Palace". Massa att se, men ganska tröttande. Lunch på "Gateway". Bra Italiensk mat med tråkig Indisk personal. Till middag gick vi över bron och råkade på ett ställe med ekologisk mat, "Mewar..... nånting". Fantastisk tomatsoppa och trevligt.
 
Sen gick Benjamin och Andreas hem och slöade, medan de andra två gick och lyssnade på musik i Jagdish temple. Sandra skriver nog mer om det.
 
Igår såg vi den obligatoriska "Octopussy", delvis inspelad i Udaipur. Benjamin tröttnade och gick hem med Sandra, men Zacharias var fascinerad.
God natt!

Kommentarer

  • Tessa säger:

    Rätt taktik Andreas! Den borde du använda oftare! ;) lycka till!!

    Svar: Varning till Johan: Det är ingen ide' för dig att använda den strategin på Tessan. Hon kommer äta upp chokladen och njuta av blommorna och sen låta dig göra grovgörat ändå!
    Sandra Domingo

    2013-03-22 | 17:52:04
  • Tessa säger:

    Hahaha! Ja det stämmer, men funkade det för dig?? Va du på stationen

    Svar: Mmm.
    Sandra Domingo

    2013-03-23 | 08:48:52

Kommentera inlägget här: