domingo.blogg.se

Vi är en familj som består av mig Sandra, min make Andreas och våra 2 söner Zacharias 11 år & Benjamin 9 år.

Andreas förlorade tåg-oskuld och diverse magproblem.

Kategori: Allmänt

Hej! Idag har Andreas för första gången köpt tågbiljetter alldeles själv. Och han fick inte bakläxa på något på formuläret!😉
Sandra har sovit dåligt i värmen och mådde illa när hon vaknade. Efter frukostbeställning väckte vi barnen och då visade det sig att Benjamin mådde ännu sämre. När vi kom upp till rooftopen för att äta frukosten spydde han i Andreas hand. Vi ligger därför och slappar och dricker vatten i skuggan här uppe.
Vi har pratat en stund med en kille som är dykinstruktör och säger att han gjort tio år i främlingslegionen. Hans flickvän säger sig vara nån typ av Robinson Crouse och skriver en bok om det. Vi skall snart beställa lite lunch (lite plain curd (yoghurt) till sjuklingarna och nåt mer till A o Z). Sedan skall vi se om vi kan checka ut (vi har inte checkat in än...)
17:00 går tåget till Jodhpur och ett AC-rum med två dubbelsängar😀. Här får knappt plaststolarna jämte sängen plats (men det är rätt gott att lägga sig en stund i nischen utanför rummet). Vi lär vara framme i Jodhpur vid halv elva.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: